Bannerpalen

Bent u op zoek naar een duurzame tuintafel op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Onze tuintafels zijn van puur eigen makelij. Wij maken onze RVS onderstellen volledig zelf en van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn onze tafels uitermate winter- en vorstbestendig. Bij ons koopt u dus een tuintafel voor het leven!

Wij realiseren uw tuintafel op maat!
Onze tuintafels worden volledig ontworpen op maat van uw wensen. Eerst maken wij het door u gewenste onderstel. Vervolgens hebt u een ruime keuze uit tafelbladen en afwerkingen. Zo kan u kiezen voor een tafelblad uit hout, trespa, graniet, keramiek of glas. Wilt u enkel een onderstel, en voorziet u zelf een tafelblad? Ook dat is perfect mogelijk!

Kwaliteit
Bij Mooseworks is kwaliteit onze eerste prioriteit. We maken gebruik van enkel de beste materialen om zo een prachtig eindresultaat te bekomen. Met oog voor schoonheid en detail word alles ontworpen en gerealliseerd in eigen atelier. Ook voor Inox banken of bijzettafels op maat kan u bij ons terrecht. Meer informatie nodig? Aarzel niet om ons te contacteren.